Vaatekaapin liukuovi voi olla myös tehty mdf-levystä

Lasiset liukuovet ja saranaovet ovat erittäin suosittuja kotimaisessa sisustuksessa. Lasi on klassinen materiaali, joka tunnetusti avartaa tiloja ja tuo valoa. Aina kaikkea ei haluta kuitenkaan tuoda esille, vaan viedä enemmänkin piiloon. Silloin mdf-materiaali toimii täydellisesti niin liukuovissa kuin saranaovissa.

Me JV Doorsilla myymme huippusuositun suomalaisen valmistajan Mirror Line Oy:n laadukkaita tuotteita. Valikoimistamme löytyy tyylikäs Mirror Linen RAJATON -kehyksetön liukuovi. MDF-ovet ovat saatavilla perinteisesti myös saranamallisina. Tutustu tästä siihen, mitä kaikkea teemme .

RAJATON on täysin kehyksetön ovimalli, joka mukailee tyylillisesti kasvaa trendiä integroiduista kalusteista. Viime vuosina on nähty esimerkiksi keittiöissä linjakkaita vetimettömiä ja kehyksettömiä ovimalleja, jotka sulautuvat sisustukseen täydellisesti. MDF-ovilla on helppo luoda yhtenäinen ilme koko kodin sisustukseen.

Seuraavassa käydään tarkemmin läpi mdf-ovien vaihtoehtoja liukuvien ja saranaovien osalta.

MDF-liukuovet

RAJATON-liukuovi on tyylikäs ja linjakas liukuovi moniin kodin tiloihin. Kyseessä on Mirror Linen ensimmäiset täysin kehyksettömät, maalatut MDF-liukuovet. Ne soveltuvat täydellisesti vaatekaappien oviksi, jolloin kaapin sisältö jää katseilta piiloon. Maalatut liukuovet on mahdollista saada tarvittaessa myös kehyksillä, jos tavoitellaan perinteisempää ilmettä.

Tämän päivän trendi on kuitenkin kehyksettömyys. Oven pinta on sileä reunasta reunaan. Erittäin saumattomaan lopputulokseen päästään, kun vaatekaapin runko maalataan samalla sävyllä ovien kanssa.

MDF-liukuoviin löytyy oma Pohjoisen Harmonia -sävymallisto, joka sisältää kahdeksan luonnonläheistä sävyä. Värimallisto on suunniteltu yhteistyössä suomalaisten sisustussuunnittelijoiden kanssa.

Pohjoisen Harmonia -kokoelman inspiraationa on toiminut suomalainen luonto. Maanläheinen ja luonnollinen sävymaailma on saanut viitteitä niin suomalaisesta metsästä, järvistä kuin kauniin utuisista kesäöistäkin.

MDF-liukuovet ja kaapistot on mahdollista maalata myös asiakkaan määrittämällä sävyllä. Omavalintaisella värillä voi päästää mielikuvituksensa valloilleen ja saada liukuovet istumaan täydellisesti olemassa olevaan sisustustyyliin.

Mikäli toiveena on MDF-liukuovi, mutta kehyksettömyys ei houkuta, on asiakkaalla silti eri vaihtoehtoja. Kauniit maalatut MDF-liukuovet voi liittää myös lähes kaikkiin Mirror Line kehysprofiileihin. Kehyksellisiin MDF-liukuoviin on sileän levypinnan lisäksi saatavana useita erilaisia kuviojyrsintöjä, joilla voit lisätä persoonallisuutta sisustukseen. MDF-ovissa voidaan käyttää muiden peili- ja lasivärien lisäksi myös läpinäkyvää kirkasta lasia sekä pronssin ja harmaan sävyistä lasia.

MDF-saranaovet

Jos liukuovikaapisto ei vastaa sinun tarpeisiisi, on vaihtoehtona kaapisto saranaovilla. Myös saranaovikaapin valmistus onnistuu MDF-levystä uusissa Pohjoisen Harmonia -sävyissä.

Saranaoviin ei ole mahdollista lisätä kuviointeja tai lasiaukkoja, joten saranaoven pinta on aina sileä.

MDF-saranaovissa käytetään aina vakiona hidastavia saranoita, joiden ansiosta kaapiston päivittäinen käyttö on erittäin miellyttävää. Asiakkaan on mahdollista valita kaapistoonsa myös pomppusaranat.

Saatavilla oleva vedinvalikoima on myös laaja. Eri tyylisillä vetimillä kaapiston ilmettä on mahdollista päivittää juuri haluamaansa suuntaan.

Saranaovikaapeissa tarvitaan aina sokkeli kaapiston alalaidassa, tai esimerkiksi kodinhoitohuoneessa usein käytössä olevat putkijalat. Varusteista korokekiskoilla olevat korit liukuvat ovien saranoiden ohi. Pystymme toteuttamaan myös laatikot saranaovien taakse.

JV Doors Oy on jo pitkään panostanut liukuoviin ja lasiseiniin. Toimimme Mirror Linen täyden palvelun jälleenmyyjänä. Meillä on vuosien kokemus lukuisista eri kohteista, joten voit tilata omat liukuovet tai kaapistot meiltä luottavaisin mielin. Panostamme nopeaan ja laadukkaaseen asiakaslähtöiseen palveluun. Se yhdistettynä markkinoiden parhaimpiin tuotteisiin takaa sen, että tyytyväiset asiakkaamme pääsevät nauttimaan uudesta sisustuksestaan helposti ja huolettomasti.

Me JV Doorsilla olemme mielellämme auttamassa sinua uusien tuotteiden valinnassa ja tilaamisessa mitoituksesta asennukseen asti. Tällöin varmistetaan aina täydellinen lopputulos. Ota rohkeasti yhteyttä ja aloitetaan suunnittelu yhdessä.

Uncategorized
Folcan

Liukuvampaa sisustamista laadukkailla verhokiskoilla

Oletko koskaan ajatellut, kuinka tärkeä merkitys verhoilla ja erityisesti verhokiskoilla on sisustuksessa sekä sen toimivuudessa? Verhot tuovat sisustukseen pehmeyttä ja tyylikkyyttä. Luonnollisesti verhoilla pystytään olennaisesti

Read More »