Liukuvampaa sisustamista laadukkailla verhokiskoilla

Oletko koskaan ajatellut, kuinka tärkeä merkitys verhoilla ja erityisesti verhokiskoilla on sisustuksessa sekä sen toimivuudessa?

Verhot tuovat sisustukseen pehmeyttä ja tyylikkyyttä. Luonnollisesti verhoilla pystytään olennaisesti vaikuttamaan tilassa olevaan valon määrään. Verhojen vaikutus tilan akustiikkaan on myös merkittävä.

Verhot eivät kuitenkaan leiju itsestään ilmassa, vaan ne kiinnitetään laadukkaaseen verhokiskoon tai -tankoon. Painotamme sanaa ”laadukkaaseen”, sillä moni meistä on varmasti myös kokeillut heikkolaatuisia verhokiskoja, joissa verhoja joutuu siirtelemään lähes väkivalloin. Se ei tietenkään ole tarkoituksena.

Me JV Doorsilla haluamme tarjota asiakkaillemme laadukkaat verhokiskot ja verhotangot. Tästä pääset tutustumaan valikoimaamme tarkemmin. Toimimme suosittujen kotimaisten yritysten Suomen Kiskotukku Oy:n ja Anja Pesola Oy:n jälleenmyyjänä. Tuotteiden valmistus tapahtuu Suomessa, joten voit todella luottaa niiden laatuun.

Nostamme alla muutamia esimerkkejä suosituimmista tuotteistamme. Luonnollisesti rohkaisemme sinua olemaan aina yhteydessä asiakaspalveluumme , mikäli kaipaat tarkempia tietoja vaikkapa tuotteiden ominaisuuksiin tai asennukseen liittyen.

Lippakisko 70mm

Alumiininen lippakisko on verhokisko kahdella liuku-uralla ja 70mm:n lipalla. Tutustu tähän verhokiskoon tarkemmin. Lippa piilottaa kätevästi verhoripustimet ja kiinnikkeet, joten et tarvitse asennuksessa varsinaista otsalautaa. Voit hyödyntää asennuksen viimeistelyssä erikseen saatavilla olevia päätypaloja. Suosittelemme lippakiskoa erityisesti valo- ja pimennysverhojen kanssa käytettäväksi. Asennus onnistuu kätevästi joko ruuveilla kiskon läpi kattoon tai erillisillä kannakkeilla kattoon tai seinään.

Vahva puolipyöreä verhokisko, musta

Musta kaareva verhokisko on minimalistisen tyylikäs vaihtoehto verhojen ripustamiseen. Tutustu tähän verhokiskoon tarkemmin. Se voidaan kiinnittää joko kattoon tai seinään. Tämä verhokisko on vahvarakenteinen malli, joka mahdollistaa tyylitellyn lopputuloksen. Kannakkeet jäävät nimittäin kätevästi piiloon kiskon alle. Tässä on ihanteellinen vaihtoehto niin kevyille, keskipainoisille kuin raskaillekin verhoille.

Verhotankosetti Rowena, halkaisija 19mm

Kun etsit näyttävää, modernia ja samalla edullista verhotankoa, Anja Pesola Oy:n Rowena -tuotesarja on siihen täydellinen vaihtoehto. Nämä verhotangot valmistetaan raudasta ja sinkistä ja ne on saatavissa vakiomittaisina tai myös mittoihin valmiiksi sahattuna. Verhotangon mukana toimitetaan verhotangon päädyt ja kannakkeet. Verhorenkaat myydään erikseen joko verhonnipistimellä tai silmukalla.

Laadukkaiden verhokiskojen avulla voit siis luoda upeaa tunnelmaa ja uutta ilmettä kotiisi. Suosittelemme, että verhokisko asennetaan aina kattoon tai katonrajaan. Näin saadaan otettua huonekorkeudesta kaikki irti. Yleensä kukaan ei halua luoda vaikutelmaa matalammasta huonekorkeudesta. Luonnollisesti verhojen valintaan on syytä myös panostaa kunnolla, jotta lopputulos on laadukas. Yksi hyvä nyrkkisääntö on, että verhoissa ei kannata pihistellä. Ei laadun eikä määrän suhteen.

Laadukas verho aina vaatii kumppanikseen laadukkaan verhokiskon tai verhotangon. Laadukkuuden huomaa oikeastaan siinä, että verhokiskon tai -tangon olemassa oloa ei edes huomaa. Verhot liukuvat äänettömästi ja kevyesti. Muista pitää kuitenkin mielessä kokonaisuus eli huomioi verhokiskon valinnassa verhokankaasi paino.

Jos kaipaat apua verhokiskon tai verhotangon valinnassa, me JV Doorsilla autamme sinua mielellämme. Kiinnitys ja mitoitus ovat myös tärkeitä asioita laadukkaassa lopputuloksessa ja me jaamme ilomielin vuosien kokemustamme ja oppimiamme vinkkejä matkan varrelta.