Tietoa meistä

Asiakaslähtöisyys, joustavuus ja nopea toimitukset.

Ammattitaitoinen mitoitus ja suunnittelu ovat tukenanne hankinnoissa. Olemme laadukkaitten kotimaisten tuotteiden myyjä jonka valikoimasta löytyy kattavasti liukuovia, kaapistoja, saranaovia, lasiseiniä sekä keittiö kalusteet. Mikäli arvostat hankintojen helppoutta, nopeutta ja vaivattomuutta unohtamatta kilpailukykyistä hinnoittelua ethän epäröi olemasta meihin yhteydessä. Meiltä saat avaimet käteen palveluna kaikki saman katon alta ilman turhia viiveitä ja toimitusten odotuksia niin isoissa kuin pienissäkin tarpeissa.

Voimme järjestää suunnittelun myös tiloissanne, jolloin pystymme havainnollistamaan kokonaisuuden paremmin. Tilattavasta tuotteesta jää näin myös selkeä mielikuva. Tuotteemme on myös helppo asentaa halutessa itse mukana tulevilla ohjeilla. Oma asennus tilauksiin kuuluu myös mitoitus tilaajille tai vaihtoehtoisesti ohjeistus.

Lasiseinät voidaan valmistaa aina 3300mm korkeuteen asti, siitä korkeampiin tiloihin asennus on myös mahdollinen toteuttaa.

Muistathan että mittatilaustuotteet kannattaa aina tilata ammattilaisen mitoittamana ja suunnittelemana tai heidän apua käyttäen. Silloin voit olla varma että haluamasi kokonaisuus tulee juuri sinun tarpeisiin sopivana sekä kokoisena. Oikeanlainen lopputulos on myös helpompi hahmottaa kun tuotteet tunteva henkilö kertoo paikanpäällä yksilöllisesti juuri sinun tuotteen ominaisuudet ja suhteet tilaan nähden.

Mittatilaustuotteet voidaan mitoittaa ja asentaa myös uudiskohteeseen rakennus vaiheessa jolloin saadaan kaikki tila hyödynnettyä sekä räätälöityä omannäköiseksi suoraan.