Töitämme

Suunnittelemme juuri teidän mieleen yksilöidyt tuotteet

Meiltä saat kokopaketin avaimet käteen periaatteella vaivattomasti ja nopeasti. Mikäli teillä on karkeita mittoja tilasta voimme tehdä teille alustavan tarjouksen yleisesti jo samana päivänä mitä voidaan viilata tarvittaessa vielä paikanpäällä jolloin kokonaisuudesta jää selkeä mielikuva. Kaapistoihin löytyy kattava valikoima erilaisia tarvikkeita jotka helpottavat arjen kiireissä löytämään kaapistostasi juuri oikean esineen tai vaatekappaleen.

Liukuovista on moneksi ja moneen eri tarkoitukseen. Liukuovet voidaan laittaa ahtaanpaankin tilaan eikä ole silloinkaan tiellä auki eikä kiinni ollessa. Liukuovet voidaan asentaa myös vanhan kaapiston eteen ja näin ollen saadaan piristettyä ilmettä sekä lisättyä käyttömukavuutta.

 

Liukuovista saadaan myös tehtyä laadukkaita lasiseiniä liukuovella (tilajakajia). Tilajakajalla voidaan jakaa huone esim työhuoneen kanssa tai sitten kahdeksi makuuhuoneeksi.  Tilajako ja lasiseinien koristelistoja on mahdollista laittaa vaakaan 1-5kpl ja pystyyn jolloin voidaan tehdä pienempiä ruudukoita. Tilajakajan voi myös tehdä eri värisistä levyistä sekä laseista että peilistä ja nämä kaikki voidaan tehdä vielä erilaisiksi molemmin puolin. Tilajakaja voidaan valmistaa niin ala kuin ylä kantoisena. Mikäli et löydä mieleistä ratkaisua niin kysy toki omalle suunnitelmalle toteutus mahdollisuutta. 

Mittatilaustyönä valmistetut kaapistot ovat aina tilaa säästäviä ratkaisuja sekä jokaisen omien mieltymysten mukaisia kun materiaalit, värit ja tarvikkeet voidaan yhdistää teidän toiveidenne mukaisesti millilleen sille sopivaan paikkaan. Kaapistoista voidaan tehdä liukuovi, sarana tai avokaappeja. Kun kaapiston suunnittelee omia tarpeita vastaamaan niin silloin tavaroiden, vaatteiden ym. Löytäminen helpottuu ja nopeutuu kun kaikki on tarkkaan valituissa paikoissa. Kaapistoja voidaan valmistaa 16mm ja 22mm levystä sekä sarana ovia MDF ja melamiini levystä. MDF ovia saa myös omalla värillä.​