Tuotteet

Tarjoamme erittäin laajan valikoiman markkinoiden parhaimpia tuotteita suomalaisiin koteihin. Tilauksiin sisältyy aina ilmainen mitoituskäynti PK-seudulla, jotta saamme käytyä läpi kokonaisuuden ja varmistettua parhaan lopputuloksen asennuksineen.

Tuotevalikoimaamme kuuluvat

Liukuovet

Lasiseinät & lasiovet

Vaatekaapit

Tilanjakajat

Kodin remontti

Tule tutusmaan!

Toimimme huippusuositun Mirror Linen täyden palvelun jälleenmyyjänä. Valikoimastamme löytyy myös mm. Hietakarin saranallisia lasiovia ja -seiniä. Ota yhteyttä meihin aina, kun kaipaat lisäilmettä kotiisi. Laajan valikoimamme ja laadukkaan palvelumme ansiosta kaikki onnistuu nopeammin ja helpommin kuin uskotkaan.

Tervetuloa tutustumaan tarkemmin tuotteisiimme Showroomiimme (auki ajanvarauksella) osoitteeseen JV Doors, Metsämäentie 4, 01510 Vantaa.

Alla olevista linkeistä löydät
tarkempia yksityiskohtia tuotteistamme:

Suosituimmista tuotteistamme lyhyesti

Liukuovet

Liukuovet rullaavat kevyesti ja lähes äänettömästi. Rakenne kestää varmasti ahkerassakin käytössä ja Mirror Line myöntää ovimekanismeille jopa 25 vuoden takuun. Liukuovi soveltuu moneen eri käyttötarkoitukseen. Ne voidaan asentaa ahtaaseenkin tilaan ja jopa vanhan kaapiston eteen, jolloin saadaan helposti täysin uutta ilmettä. Liukuovilla voidaan toteuttaa myös tilanjakajia/lasiseiniä. Voit jakaa esimerkiksi yhden huoneen kahdeksi tai rakentaa näppärän etätyöpisteen omaan suojaansa tilanjakajalla. Tilanjako-ovet ovat aina samannäköisiä molemmilta puolilta. Seinän sisään liukuva ovi on uusi suosittu ratkaisu niin uudis- kuin remonttikohteisiin.

Lasiseinät ja lasiovet

Mirror Linen lasiseinät, liukuovat, ruudukkoseinät ja tilanjakajat ovat kodin katseenvangitsijoita. Ne valmistetaan aina mittatilauksena ja soveltuvat monenlaiseen kotiin. Lasielementit voivat olla kiinteitä tai liukuvia, valintasi mukaan. Lasiseinät ovat alakantoisia eli niillä voidaan toteuttaa suurikokoisiakin lasiseinäkokonaisuuksia. Ruudukkoseinän ruutujen kokoon pääset myös vaikuttamaan.

Asennusohjeet