Vaatekaapin asennus onnistuu myös seinälle, jossa on esteitä

Kaikki seinät eivät aina ole suoria tai esteettömiä. Seinien kulmissa saattaa mennä putkistoa tai muuta talotekniikkaa, jotka on koteloitu seinän kulmaan tai joskus jopa seinän keskelle. Tämä asettaa omat haasteensa kaapistojen asentamiselle. Ne eivät ole kuitenkaan esteenä kaapiston asentamiselle.

Me teemme JV Doorsilla myös koloukset kaapiston rakenteisiin, jolloin asennus onnistuu aivan yhtä saumattomasti kuin suoralle seinälle. Jos suunnittelet uutta vaatekaappia, suosittelemme tutustumaan toteuttamiimme kohteisiimme. Tästä näet vaatekaappien kohdegalleriamme.

Vaatekaapin koloukset ammattitaidolla ja tarkasti

Mistä oikein on kyse? Otetaan avuksi esimerkkikuva. Alla olevassa kuvassa seinän oikeassa reunassa näkyy kulma, jonka vuoksi vaatekaappia ei pystyisi suoraan asentamaan oikeaan seinään kiinni. Jos vaatekaappi asennettaisiin 15 cm irti seinästä esteenä olevan kulman verran, lopputulos olisi kaikkea muuta kuin siisti. Vaatekaappi on järkevää sijoittaa aina sivuseinään kiinni, jotta kokonaisuus on laadukkaan näköinen.

Kun suoritamme tarkat mitoitukset etukäteen ammattitaidolla, huomioimme kaikki poikkeavuudet, jotka vaikuttavat tuotteiden asentamiseen ja laadukkaaseen lopputulokseen. Kyse on aina kokonaisuudesta, jolloin koteloinnit pitää luonnollisesti huomioida myös kaapin sisällön suhteen. Jos kotelointi kaapiston sisällä on suurikokoinen, se saattaa hankaloittaa esimerkiksi vaatetangon sijoittelua. Onneksemme kaapistojen lisätarvikevalikoima on erittäin laaja, joten vaatteiden säilytykseen löytyy aina laadukkaat ratkaisut kolouksista ja koteloinnista huolimatta.

Tässä tapauksessa olemme tehneet mittatarkat koloukset kaapistoon etukäteen, jolloin asennuksen suhteen ei ole mitään ongelmia. Lopputulos on niin laadukas, että seinässä olevaa kulmaa ei edes huomaa vaatekaapin oven ollessa kiinni.

Voidaankin yleisesti todeta, että mikään ei ole esteenä laadukkaan kaapiston hankinnalle. Oli seinässä tai kulmassa sitten minkä muotoista estettä tahansa, voimme aina tarkistaa ne mittakäynnillä. Me otamme huomioon putket ja koteloinnit sekä hoidamme koloukset kaapistoihin. Pyöreät tai kantikkaat koloukset tehdään meidän toimestamme valmiiksi, jolloin asiakas pääsee aina nauttimaan huolettomasta avaimet käteen palvelusta.

Ota rohkeasti yhteyttä ja jatketaan suunnittelua yhdessä.

Uncategorized
Folcan

Liukuvampaa sisustamista laadukkailla verhokiskoilla

Oletko koskaan ajatellut, kuinka tärkeä merkitys verhoilla ja erityisesti verhokiskoilla on sisustuksessa sekä sen toimivuudessa? Verhot tuovat sisustukseen pehmeyttä ja tyylikkyyttä. Luonnollisesti verhoilla pystytään olennaisesti

Read More »