Sisusta saumattomasti liukuovilla – mittojen mukaan

Liukuovet ovat kenties tämän hetken monipuolisimpia ja sen vuoksi myös erittäin suosittuja sisustustuotteita. Liukuovista tulee monille ensimmäisenä mieleen vaatekaappi, jossa on peililiukuovet. Tämä onkin erinomainen esimerkki liukuovien tärkeimmästä hyödystä: tilankäytöstä. Ovien aukeamiselle ei tarvitse varata lainkaan tilaa, koska liukuovet liukuvat toistensa sisään. Miten liukuovia voi sitten hyödyntää kodin eri tiloissa? Esittelemme seuraavaksi muutamia suosittuja vaihtoehtoja liukuovien käyttökohteista.

Liukuovi tilanjakajana

Kaksipuolisella liukuovella saadaan jaettua huoneet helposti toisistaan. Samoin liukuovella voidaan korvata väliovi kokonaan. Tilanjako-oviin voidaan tarvittaessa valita eri materiaalit molemmille puolille, jolloin oven kumpikin puoli istuu täydellisesti kyseisen huoneen tyylisuuntaan. Voit hyödyntää liukuovea tilanjakajana niin remontti- kuin uudiskohteissa. Liukuovi voidaan asentaa avautumaan seinän viereen tai vaihtoehtoisesti seinän sisälle. Tilanjakajalla voidaan tehdä näppärästi vaikkapa uusi makuuhuone tai etätyötila. Tästä pääset tutustumaan toteuttamiimme tilanjakajiin

Lasiseinän toteutus liukuovilla 

Liukuovet lasiseinänä on hyvin samankaltainen ratkaisu kuin edellä. Lasiseinä on vakiinnuttanut jo täysin paikkansa suomalaisissa kodeissa. Moni varmasti tunnistaa mustilla kehyksillä olevan lasiseinän ja haaveilee sellaisesta omassakin kodissa. Lasiseinässä voidaan hyödyntää toki liukuvia elementtejä, mutta myös kiinteitä. Lasiseinät ja lasiliukuovet toteutetaan alakantoisina, jolloin niiden avulla voidaan rakentaa varsin suurikokoisiakin kokonaisuuksia. Yksittäisiä tilanjako-ovia on mahdollista toteuttaa myös yläkantoisina. Silloin lattiakiskoa ei tarvita. Joka tapauksessa lasiseinä liukuovilla on aina upea sisustuselementti. Tästä pääset tutustumaan toteuttamiimme lasiseiniin.

Liukuovet kaapistoihin

Kuten jo alussa mainitsimme, liukuovet tunnetaan parhaiten kuitenkin kaapistojen yhteydestä. Sinun ei tarvitse varata suurta tilaa vaatekaappien tai muiden kaapistojen eteen, kun niihin valitaan liukuovet. Valinnanvaraa liukuovissa on tunnetusti paljon. Voit halutessasi valita liukuovet maalatulla ja kehyksettömällä mdf:llä. Luonnollisesti suosittu valinta erityisesti vaatekaapeissa on peilioven käyttö, koska peilejä tarvitaan aina pukeutumistiloissa. On hyvä muistaa, että liukuovia voidaan kätevästi hyödyntää myös olemassa olevan kaapiston eteen.  

Liukuovien monipuolinen käyttö suomalaisissa kodeissa on siis erittäin suosittua. Niillä saadaan säästettyä tilaa monissa eri tarkoituksissa ja ennen kaikkea niillä voidaan toteuttaa täysin uudenlaista ilmettä sisustukseen. Liukuovet ovat helppoja käyttää, koska ne liukuvat kevyesti ja lähes äänettömästi.

Me JV Doorsilla suosittelemme huippusuositun kotimaisen Mirror Line Oy:n laadukkaita liukuovia.  Ovimekanismeille myönnetään 25 vuoden takuu. Liukuovien käyttö vuosien varrella on huoletonta, sillä niitä ei tarvitse öljytä eikä kiristää. Lasit ja peilit ovat myös varustettu turvakalvolla. Lisäksi turvallisuuden takuuna on pyörästöissä oleva hypynesto, jolloin kevyet liukuovet ovat kaikin puolin turvallisia myös perheen pienemmille.

JV Doors Oy on jo pitkään panostanut nimenomaan liukuoviin ja lasiseiniin. Toimimme Mirror Linen täyden palvelun jälleenmyyjänä. Meillä on vuosien kokemus lukuisista eri kohteista, joten voit tilata oman tilanjakajan, lasiseinän tai kaapiston meiltä turvallisin mielin. Panostamme nopeaan ja laadukkaaseen asiakaslähtöiseen palveluun. Se yhdistettynä markkinoiden parhaimpiin tuotteisiin takaa sen, että tyytyväiset asiakkaamme pääsevät nauttimaan uudesta sisustuksestaan helposti ja huolettomasti. Liukuovet valmistetaan mittatilaustyönä, jolla varmistetaan, että jokainen toteutettu kohde toimii parhaalla mahdollisella tavalla. Mittatilaustuote vaatii tietysti aina laadukkaan mitoituksen ja asennuksen. Tässä suosittelemme hyödyntämään ammattilaisen pitkää kokemusta. Me JV Doorsilla olemme ilomielin auttamassa sinua kohti uutta ja upeaa sisustusta liukuovien avulla. Ota rohkeasti yhteyttä ja aloitetaan suunnittelu yhdessä.

Uncategorized
Folcan

Liukuvampaa sisustamista laadukkailla verhokiskoilla

Oletko koskaan ajatellut, kuinka tärkeä merkitys verhoilla ja erityisesti verhokiskoilla on sisustuksessa sekä sen toimivuudessa? Verhot tuovat sisustukseen pehmeyttä ja tyylikkyyttä. Luonnollisesti verhoilla pystytään olennaisesti

Read More »