Laadukkaimmat
liukuovet ja lasiseinät.

Millilleen toiveidenne mukaan.

Toimitamme markkinoiden laadukkaimmat kotimaiset tuotteet vaivattomasti mittatilauksena. Meillä on vuosien kokemus alalta ja saamme jatkuvasti kiitosta asiakkailtamme täsmällisyydestämme, luotettavasta toiminnastamme ja tietysti kokonaisvaltaisesta hyvästä palvelusta. Meille tyytyväinen asiakas on kunnia-asia!

Tuotevalikoimaamme kuuluvat

Liukuovet

Lasiseinät & lasiovet

Vaatekaapit

Tilanjakajat

Kodin remontti

Toimimme huippusuositun Mirror Linen täyden palvelun jälleenmyyjänä.

Haluatko helposti täysin uudenlaista ilmettä kotiisi?

Mirror Line -liukuovilla ja lasiseinillä saat juuri sellaista lisäilmettä kotiisi kuin haluat. Kestävät kotimaiset huipputuotteet ovat laadukkaita ja turvallisia käyttää. Onko haaveissasi uusi walk-in-closet? Sopisiko kotiisi uusi sängynpäädyn kaapisto? Kiinnostaako sinua uusi lasiseinä makuuhuoneeseen tai vaikkapa kylpyhuoneeseen? Olet tullut oikeaan osoitteeseen! Tutustu

Mitä liukuovet maksavat? Mikä on vaatekaapin hinta? Entä kuinka kallis on lasiseinä?

Hinta kiinnostaa aina jokaista asiakasta, oli ostettava tuote mikä tahansa. Tarjoamme liukuoville oman hintalaskurinsa ja muillekin tuotteille on tarjolla esimerkkihintoja. Lisäksi saat meiltä supernopean alustavan tarjouksen, jos karkeat mitat ovat tiedossa. Tiedämme, että remontin suunnittelu on aina helpompaa, kun hintataso on alustavasti tiedossa.